(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Over ons

Who is the Tea Hub?

The Tea Hub bestaat uit onderneemster, fijnproever en theesommelier (i.o.) Roseline Chan. Zij groeide op in een cultuur waarin thee drinken een vast moment van de dag in beslag neemt.

Een kopje pu erh werd geregeld ‘s avonds ingeschonken aan de eettafel en in het weekend vlogen de diverse potten theeën om de oren van mij en mijn familie. In het dim sum restaurant welteverstaan. Thee drinken werd bij mij dus eigenlijk met de thee..., eh, paplepel ingegoten.

Een sterkere interesse in thee werd aangewakkerd toen ik na mijn studie Media en Informatie Management een cursus Mandarijn in Beijing ging volgen. Iedereen leek daar altijd vergezeld met thee. Bewonderd keek ik de gewoontes af van de locals. Wat voor thee schonken ze? En wat is dat voor geinige, handige theebeker die zij bij zich dragen? Een paar maanden heel wat thee drinken later, vloog ik terug naar Nederland. Met heel wat ervaringen, pakjes thee en handige theebekers rijker.

En nog steeds drink, proef, schenk en vergelijk ik thee. En niet zomaar elke thee. Ik laat je kennismaken met de smaak van pure thee, al dan niet biologisch. Losse thee in de meest verfijnde vorm, zonder toevoegingen van kunstmatige aroma’s. De thee van The Tea Hub komt van leveranciers die de nodige kennis en ervaring hebben om de versheid en de kwaliteit te waarborgen en keurmerken te beoordelen.

Proef je mee?

 

Roseline